"Camera foto este doar un accesoriu ... pasiunea, respectul si imaginatia sunt esenta unei fotografii reusite."

Agentia noastra va ofera o gama larga și variată de servicii complete pentru Foto și Video.

Agentia noastra va ofera fotograf sau fotografi profesionisti pentru nunta sau evenimentul dumneavoastra.

Oferim servicii profesionale pentru toate momentele nuntii: cununie civila, obiceiuri, cununie religioasa, sedinta foto in parc sau alt locatie la alegere, restaurant.

Pentru ca fiecare eveniment este unic am pregatit o paleta variata de pachete foto-video care sa raspunda exact cerintelor si necesitatilor dumneavoastra.

Pachetele noastre se adreseaza atat nuntilor cu buget redus sau cu un numar restrans de invitati cat si celor mai exigente pretentii.

Dupa ce petrecerea s-a incheiat cele mai frumoase momente ale nuntii vor putea fi pastrate si admirate in albumul foto-carte lux cu coperti din piele oferit de noi. Grafica albumului este realizata de un designer profesionist care va prelucra intr-un format original pozele alese in prealabil de miri.
Puteti alege albumul preferat dintr-o gama variata de modele pentru albume de nunta, in diferite nuante si dimensiuni.

Multitudinea de pachete video vor asigura o filmare profesionala pentru toate momentele nuntii: cununie civila, obiceiuri, cununie religioasa, “furatul miresei” si bineinteles petrecerea.
Veti primi impreuna cu blueray-urile si dvd-urile personalizate un videoclip introductiv cu cele mai frumoase amintiri.

Pe lângă fotografii și filmări, sunt albumele de nunta sau botez cu coperti din piele, in diferite culori (alb, negru, maro, crem) si dimensiuni in format landscape, portrait sau patrat, pe hartie fotografica mata, lucioasa sau metalizata. Albumele pot contine grafica personalizata diferit pentru miri, nasi, parinti.

Botezul este un moment de mare bucurie din viata fiecarui cuplu. Cu o experienta bogara, noi il captam cu profesionalism in format HD si vi-l redam pe stick-uri personalizate pentru a rememora in intimitate sau cu prietenii momentul fericit al botezului copilului. Asiguram filmare profesionala atat pentru botezul in biserica cat si pentru surprinderea clipelor de neuitat de la restaurant.

Agentia noastra va ofera fotograf sau fotografi profesionisti pentru botezul dumneavoastra. Va punem la dispozitie o gama variata de pachete foto pentru botezul copilului. Avand camere foto exceptionale, fotografii nostri pot crea imagini superbe pentru botezul copilului dumneavoastra.

Veti primi toate pozele prelucrate pe stick personalizat si un album foto-carte lux cu coperti din piele cu cele mai frumoase amintiri.

Pentru servicii complete vă recomandăm și partenerii nostri pentru muzica nelipsită de la evenimentul dumneavoastră:

Va invitam sa consultati lista completa de oferte și pachete de pe website.